Dont miss!

2011-05-28 @ 09:18:15
Ni missar väl inte att jag börjat blogga för Måbra!
josefin.mabra.com

Material Girl!

2011-05-18 @ 20:31:45
Hej svej!
Idag har jag varit och handlat efter jobbet. kul kul när man faktiskt kan plocka en storlek mindre från hängarna! sen såg jag att stadium hade 3 för 2 på ALLT i butiken! Så jag gick in och handlade en yoga matta (så jag kan träna passet hemma när jag inte orkar åka till gymmet!) en ny träningsväska (har tidigare haft en ryggsäck som D har fått på jobb nu har jag en rosa adidas :)) och ett par nya träningsbyxor! sjukt nöjd!
Har börjar fundera på "livet efter fitnessfighten" ...  Tror jag ska hoppa på ett halvår till.. Hur har ni andra tänkt göra?
Följ mig gärna på josefin.mabra.com

Hälften av tiden har gått!

2011-05-15 @ 16:51:00
Idag är dag 15 av fitnessfighten! Känns bra var i Nordstan och kolla på kläder (ska både på student och bröllop i sommar) Dennis hittade massa snyggt som han köpte. jag hittade en gullig klänning som jag provade! Och hör och häpna jag fick på mig strl M(!!!) har jag inte kunnat ha på väääldigt länge! och den satt inte tajt eller något! Sen att den gick från att vara gullig till att vara en ful gardinklänning gjorde mig inget! Jag hängde glatt tillbaks klänningen och gick stolt där ifrån tror nog jag växte en decimeter också! På längden då alltså!
Igår var vi på liseberg! Det blev middag och jag lyckades hålla mig borta från allt vad vin och läsk hette och tog mineralvatten. Beställde in Torsk som var otroligt god och lite timjansrisotto till det.. Jättegott och det kändes inte som ett jättedåligt val.
Nu sitter jag här och ska asa mig till gymmet så småningom
Kämpa på!!!

Biomys

2011-05-14 @ 10:32:11
Igår var det bio för mig och D. Ni kan tänka er att stängas in i ett rum med 200 andra personer och 200 godis, popcorn och chips påsar och 200 flaskor med läsk.. Ja jag ska inte säga att det var superlätt MEN jag trodde faktiskt det skulle vara jobbigare!  jag satt och smuttade på min LOKA med kokosnätsmak och hade inga större problem med att D köpte både Coca-Cola och Chips. Filmen var riktigt läskig! Skräck är inte det jag helst ser men på bio är det grymt!
Träning blev det dock ingen igår.. det hanns inte med.. vara bara hemma om och åt kvällsmat och sen iväg till bion..
Tänkte försöka ta mig iväg till träningen nu! Är ju så skönt att träna! Helt galet när jag var på pass i tisdags och jag verkligen kände att detta räcker ju inte! Tidigare var jag helt slut efter ett pass och orkade knappt ta ett steg till men nu kände jag nästan som en uppvärmning :P
Trevlig helg!

Jag vann!

2011-05-12 @ 21:15:31
Jag börjar lära mig att besegra monstret! Soffliggar-josefin.. Jobbade över en timme och var grymt seg! Mycket träningsvärk från igår och jag var jätte hungrig! när jag väl kom till nisse-terminalen och skulle välja buss hem eller till gymmet.. gick jag in och köpte ett äpple och hoppade på bussen till gymmet! redan på bussen kände jag mig som en vinnare :) passet gick bra men träningsvärken i magen gjorde sig påminnd men det kändes bara skönt!
Kom hem och fixade kvällsmat.. dinkelpasta, kyckling och sparris (såklart!) jättegott!
Idag har varit en bra dag.. Flera stycken har kommenterat att jag ser smalare ut i ansiktet sånt blir man ju jätteglad av att höra! Då ger kanske allt slit utdelning ändå :)
Idag såg jag att Paolo Nutini skulle komma till Göteborg och where the action is.. Blev såå sugen på att gå dit! Massa bra som skulle dit nu såg jag!

Segbenad!

2011-05-11 @ 22:04:57
Usch vad mina ben känns sega nu.. orkar liksom inte gå snabbare tog emot som tusan när jag tog bussen till gymmet.. Men fram kom jag och jobbade hårt! Bänken jag brukar använda att ligga på  var upptagen så jag tog en boll istället gjorde även mina "höftlyft" på bollen.. sjuuukt vad det kändes! benen känns ju inte mindre sega nu :)
Skönt! Imorgon blir det träning direkt efter jobb, först styrka sedan är det gästpass Powerstrip.. har testat det en gång innan.. Mest som en kul grej så man inte bara går på tomgång bland vikterna!
Maten går ganska bra.. Känns som att jag nog äter för lite kcal.. andra bloggar jag läser verkar vara mätta och belåtna mest hela tiden men jag är super hungrig!  Idag bjöds det på tårta igen.. guuud denna såg sååå jäkla god ut! Men jag tackade vänligt men bestämt nej och visst var jag stolt över migsjälv! 11 dagar nu utan godis, juice eller läsk!
Till helgen kommer svärmor på besök! Så då kan det bli lite svårt att hålla dieten hårt.. Men bara jag håller träningen, håller mig undan vin och dylikt så ska jag nog fixa det!
Idag kom också besked som jag väntat på.. nästa vecka börjar jag blogga för Må Bra hoppas ni följer med mig dit när det är dags!
Hörde denna låt imorse.. tyckte den var mysig och "vårig" Sov gott!

Kom igen Nya Tag!

2011-05-10 @ 18:29:17
Första väg och mätningen idag.. är INTE ALLS nöjd! så nu jäklar måste jag träna ännu hårdare! Det är ju faktiskt en tävling och tävlingsmännska är jag ända ut i fingerspetsarna :) så man blir så jäkla taggad av att se alla andras resultat för man vill va där också! Ändå tycker jag att jag skött mig bra men jag kommer säkert ifatt! Måste dock påminna migsjälv att 2 kilo på en vecka är inte DÅLIGT! dock har det inte hänt nånting i midjan..  ska nog ha min mens snart så det kan vara därför men men i slutändan är det ju 31 maj det gäller :)
Nu har jag slängt i mig ett mellanmål och sen ska jag springa iväg till bussen för tisdagens styrkepass! Har anmält mig till Zumba efteråt men vi får se om jag orkar! Men visst tusan ska jag orka det! Pepp Pepp!

Första veckan avklarad!

2011-05-09 @ 20:20:23
Yes! Första veckan lär vara den jobbigaste så nu är det bara att köra på! Full av energi och positiva tankar! Idag åt jag torsk, sparris (har fått dille på sparris är det ens bra att äta??) och pasta.. Överdoserade pasta tror jag.. jäkla skit men tog ingen knäckemacka tilll middag eller lunch så kanske det går liiite bättre.. men ja.. nya tag imorgon!
Träningen idag blir promenad upp för jennylunds backen (EXTREM lutning) och gå slingan där det finns lite utegym.. inget avancerat men något lite ska jag väl kunna få ut av det!
Nu fortsätter vi kämpa imorgon är det dags för vägning och mätning spännande!
Håll tummarna!

Morgonträning när den är som bäst!

2011-05-08 @ 10:42:26
Nu har jag precis varit på gymmet! la in lite kondition mellan andra och tredje setet :) kändes hur bra som helst! bra och bra! hela kroppen brände Skönt!
Skönt också att ha det gjort så kan vi ha hela söndagen till att åka runt på äventyr.. blir nog en sväng till en loppis i kungälv.. "hemma" i skåne är det typ tre loppisar varje helg, men detta är den första loppisskylten jag ser här uppe på ett och ett halvt år.. så det ska bli kul! mest för att kolla.. handlar nästan aldrig.. men idag tänkte jag kolla om det finns några roliga vinylskivor.. det är min nästa belöning när jag når ett av mina mål.. att köpa en vinylspelare, en ny då inte från loppis :)
Sen ska vi nog hinna med och sola lite.. tänkte leta upp någon klippa grilla lite lax och käka sallad... det kan nog funka.. någon grillad grönsak också kanske.. hmm
Ha en fin Söndag!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

2011-05-07 @ 22:11:45
Städningen tog tid! men så blev det jäkligt rent iallafall!
Efter det åkte D och tvätta bilen och jag tänkte ta bussen till gymmet! Sagt och gjort jag klädde om och plugga in hörlurarna.. när jag kom fram till bussen hade jag glömt min vattenflaska så jag tänkte snabbt in på netto och handla vatten! När jag kom ut körde bussen.. utan mig :( så jag tänkte skitsamma då går jag dit istället! Så jag började min vandring.. på lördagar stänger gymmet 18 men man måste "stämpla in" innan 17:15... Så när jag kommit halvvägs insåg jag att jag inte skulle hinna.. Så jag svängde av och gick en låång runda istället.. skönt.. och min träningsvärk kanske släpper lite till imorgon då det blir en hård träning på gymmet!
Ikväll har jag ätit fisk och sparris. Hur gott som helst!
Älskar denna!

Storstädning

2011-05-07 @ 11:13:52
Nu har jag kommit ungefär halva storstädning och det är dags för ett mellanmål! Idag blir det riskaka med kalkon och paprika.. Trött men det känns som att träningsvärken har börjat lätta lite.. (hoppas hoppas inte kul och gå runt som en gamling knappt kunna sätta sig på en stol ;)
Blir kyclingsallad till lunch mums mums! D är ute och hjälper till för det är trädgårdsdag i vår bostadsrättsförening..Så vi kämpar på vars ett håll.. Hade nog hellre tagit trädgårdstjänst nu när jag ser hur fint väder det är ute.. brännan hade gott kunnat behövas bättras på lite!:)
Bästa låten nånsin och städa till (när man städar själv helst :))

Fredagsmyyyys

2011-05-06 @ 21:53:30
Frdagsmyset idag började på Gymmet! Så skönt! brukar aldrig gymma på fredagar men iochmed fitnessfighten blir det träning varje dag :) Ganska mycket folk.. lagom. Plankan ökade jag på idag :=)
Fredagsfikan klarade jag av! kan lova att min hjärna började sina övertalningsförsök när jag såg en blåbärs/hallon paj med vaniljvisp.. guud men jag tog min riskaka med kalkon och paprika..
Ikväll har jag ätit aaalldeles för mycket.. så jag får nog skippa kvällsmålet för att det inte ska bli för mycket kalorier.. En stor Entrecote med rotfrukter.. Så det är ju inte jäätte onyttigt..
Imorgon är det lördag och städdag! Med träningsvärk kan det bli intressant :)
Trevlig Fredag!

Redan Torsdag!

2011-05-05 @ 21:31:38
Herre gud vad denna vecka gått fort! Det blir lätt så när man har mycket att stå i!
Matprogrammet underlättar SÅÅÅ mycket för mig! har lunchen med mig och mina mellanmål.. i vanliga fall blir det stress att hinna ut och köpa något på lunchen.. man lagar mat på kvällen och tänker "jag lagar lite extra som jag kan ha med till jobb imorgon" hur ofta har det sen inte blivit att man ätit allt istället.. Men sånt beteende är det slut med nu! Idag var det kanellängd till fikat ååå guud den såg riktigt god ut inte alls torr. helt perfekt.. Men josefin hon var en duktig tjej! åt sitt äpple med keso.. Jag kan inte ljuga och säga att det inte vattnades i munnen..  men tror det är en tröskel man ska över! och jag ska banne mig över den! Såg att Jarko skrev att man fick använda alla kryddor.. Så idag köpte jag en burk med kanel som jag kan använda på den sjukliga mängd fil man ska äta!
Eftersom jag tar bussen till jobbet 05:57 hinns det inte med någon träning innan så måste det ske på kvällstid.. när ALLA läskiga "biffar" är där.. och så kommer man hem så sent.. ovanan att när man kommit hem efter lång jobbdag sätter sig ner i soffan och INTE orkar resa sig alls hände mig igår...  idag testade jag att åka direkt efter jobbet till gymmet.. och det kändes bättre... träningsvärken fick sig en omgång! Gud vad skönt det känns! Man känner sig tryggare också tycker jag.. Man har sina övningar man vet man ska göra... Annars går jag runt på lite olika maskiner och rycker lite men fattar egentligen inte vad jag gör..
Nä nu får jag väl läsa mina tidningar :)
Följ min blogg med bloglovin

Trött Tisdag!

2011-05-03 @ 22:17:53
Idag har varit en låååång dag! Trött i kroppen.. När jag kom hem efter jobb la jag mig i sängen och tyckte synd om migsjälv.. Dumt.. Kroppen kändes tung som ett hus.. (Kanske för att jag är Tung som ett hus.) D fick laga maten.. Kyckling och Bulgur.. Gott men Kyckling var lite för länge i ugnen så den blev torr som fnöske.. men det hjälptes med lite vattnig Paprika!
Hade bestämt mig för att inte träna.. Men när sen D snöra på sig skorna och skulle till gymmet en timme senare kunde jag inte sitta hemma.. jag drog benen efter mig men fram kom jag! Även om det i papperna står att man inte ska träna förrän två timmar efter middag så kändes det som att det var nu eller aldrig och jag fick ta den smällen att jag inte förbrände något fett (eller hur det nu va...)
Första gången jag körde igenom hela programmet.. GÖTT! Kämpade som sören och jag är RIKTIGT stolt över migsjälv att jag gick dit! Det är ju dessa dagar när allt känns skit som det är extra viktigt och behövligt att tvinga sig iväg!
Denna låt kom när jag stod på Crossen

I did it!

2011-05-02 @ 21:16:27
Jag kände mig trött och tung i hela kroppen så det fick bli en kompromiss med migsjälv! Hade min cykel i Eriksdal efter morgonens cykeltur så jag sprang dit (c.a 2.5 km) och cyklade hem.. Jag var mer död än levande när jag kom hem! Men efter denna Månad med fitnessfighten ska väl konditionen också ordna upp sig ;) Nu ger vi järnet!!!!!

Dags att komma ut...

2011-05-02 @ 19:26:54
Jag har egentligen vetat det länge men idag blev det alltför tydligt och jag kan inte blunda för det längre..
Jag har ett beroende.. Ett Tidningsberoende.. Idag kom jag hem med fyra nya tidningar .. Har fyra standard-tidningar som jag köper varje månad..  Måbra, Fitness-Magazine, Passion for business och SOLO.. Idag kom jag hem med fyra ANDRA tidningar det kommer alltså bli minst åtta tidningar denna månad!
Men vad vet jag är det normalt? Hur många tidningar köper du?
Idag mår jag skit.. Har ont i huvudet! Druckit för lite tror jag!
Denna månad tävlar jag i Fitnessfighten.. Det kommer bli grymt!
Har fått kost-schema och tränings-schema..
Idag är jag INTE alls motvierad till träning.. ÅÅÅ snälla nån bara dra mig till gymmet och gör mina övningar och dra mig hem igen! Har haft ett jäkligt bra flow i träningen de senaste månaderna men de senaste två veckorna har det gått åt skogen! Så det gäller bara att komma in i det igen !