Motto

2011-12-29 @ 20:56:35
Jaha då var det snart dags! Nyårslöften hit och nyårslöften dit! Jag motiveras och sporras något otroligt av tävlingar, löften och mål så för mig är det inte bara nyårslöften som jag ger det kan komma lite när som på året..
Jag har ju tjejklassikern detta år som STORT mål men för att nå dit har jag en massa mindre mål.. för att kunna genomföra detta är jag väl medveten om att en viktnedgång är essentiell.. Därför ska jag köra hårt i 8 veckor för att förhoppningsvis komma en bra bit på vägen mot mitt mål! blir till precis dagen innan min födelsedag :) perfekt!
Jag har gjort en översikt på 8 veckor och sen ska jag markera varje dag med olika färger hur det har gått. ett för kost och ett för träning. jag ska följa ISO-dieten (skriver mer om den när jag kommit igång), och såklart vara aktiv minst en timme varje dag.. Så Gott nytt år vänner! See you on the other side!

zzzzzzz

2011-12-20 @ 22:10:09
Borde verkligen sova nu.. ska upp tidigt imorgon (konstigt vad snabbt man vänjer sig för ett halvår sen ringde klockan 4:44 varje morgon) Ska jobba i Lund imorgon så blir en liten tågresa också.. Idag har jag varit hos SYO och pratat om framtiden, hon har gjort upp ett förslag som skulle innebära att jag tar examen ett år tidigare än planerat.. det blir mycket slit men tror ni inte det kan löna sig? Men trivs väldigt bra i klassen nu så därför jag tvekar.. men SYO sa om jag ångrar mig kan jag ju alltid byta tillbaka igen.. och sen ska ju min klassvän också öka så då är vi två iallafall :) Ja det är massa att tänka på såhär på en tisdag, och julevecka och allt.. snark snark..

kurr kurr

2011-12-19 @ 16:29:22
Jodå, uppsatsen är snart klar.. bara slutsats och typ en sida om företagets ekonomistyrning kvar.. så nog ska jag ro det här i hamn :) Vet inte vad dom håller på med i källaren här men det låter förjäkligt och man känner det i golvet hur det borrar på något sätt! Så svårt att koncentrera sig då ju.. Jag är jättehungrig idag!! åt två mackor när jag kom hem för en timme sen men är redan sjukt hungrig!!! Whats up with that?? jag är iallafall glad att jag inte köpte något onyttigt när jag var och handla i lördags för annars hade det nog slunkit ner nu, kurr kurr.. nä tänk på något annat Josefin..
Imorgon är sista dagen i skolan sen är det JULLOV!!! :) gött att ha klarat första terminen! bara sju kvar.......
På lördag är det Julafton! I dessa snöfattiga tider (iallafall i skåne) kan det vara lätt att missa.. Jag ska va med min Mammiii hos hennes släkt.. ja hmm det borde ju vara min släkt då också ja... vår släkt ska vi va hos :) spela julklappspelet och Kalle förståss :) Lille julen ska vi va hos mamma med alla syskon och moster och mormor,morfar.. också spela julklapsspelet :) Julklappsspelet verkar vara på tapeten nu! Hippt som tusan!
Och mitt spotifykonto har gått ut och jag har efter två dagar redan använt upp de 10 timmar man får lyssna på gratisversionen.. buuuuu!

Stress

2011-12-17 @ 16:13:36
Vilken dag jag haft! Omtenta i morse efter ha gått hela vägen till skolan, kom jag på att jag glömt mitt körkort! Det VIKTIGASTE att INTE glömma! Vad är det dom säger, det man inte har i huvudet får man ha i benen.. det var 10 minuter kvar tills tentan skulle börja men tack vare en klasskompis fick jag låna hennes bil så hann jag banne mig! usch och fy vad stressad jag var! Tenta kändes bättre denna gång men vi får se! Efter tentan gick jag och handlade mat :) När jag kom hem och skulle äta mitt vörtbröd med julskinka och senap, tror ni inte att jag har glömt det förbenade brödet!! Gick hela vägen tillbaka och frågade i affären men ingen som sett något.. jo tack! nu får jag njuta extra mycket när jag dessutom betalde för det två ggr! Tur man skiter pengar.. ehm INTE!
Enda positiva är ju att jag har fått en jäkla motion idag! :)
Men nu blir det lugnt resten av kvällen! kanske börjar titta lite på min uppsats.. kommer iallafall somna gott ikväll!

Fortsättning följer...

2011-12-14 @ 21:04:34
Denna blogg kommer inte bara handla om träning, vikt och hälsa utan den blir mycket mer JOSEFIN :) på gott och ont för er läsare kanske.. Idag har det hunnits med massa! Jobbat sen promenad till skolan (har verkligen kommit igång med mitt gående det känns jätte skönt! Frisk luft  I LOVE!) Efter skolan har jag och klasskompis Anna varit på Glögg och Gourmet kväll på PWC (Revisions/Redovisnings byrå mm mm) speciellt anordnat för oss studenter som var intresserade och vi var en liten skara som smakade viner och fick lite tilltugg och liten undervisning i detta.. JätteTrevligt! Fick en liten rundtur på deras kontor, STORT! och papper och pärmar överallt! Lyckades till och med välta några pärmar när vi gick runt, den förbenade domino-effekten..pimsamt! Men absolut ett företag som man kan tänka sig arbeta på i framtiden!
Ska träffa syo nästa vecka också för att kolla om man kan öka studietakten något sen när jag inte jobbar längre.. Men vi får se.. kanske läsa någon kurs på sommaren..

Dec. 11, 2011

2011-12-11 @ 11:19:25
Hej vänner!
Nu ska jag gå tillbaks och blogga här :) känns skönt! Man blir lite censurerad när man bloggar för någon annan kände jag!
Sitter och svettas med en uppsats just nu.. men bara jag kommer igång kommer det säkert gå som en dans! Tenta igår kändes bra.. omtenta (tyvärr..) nästa vecka på förra tentan och en datortentamen som jag är klar med. men sen har jag lite julledigt :)
Skulle till gymmet nu men när jag kom dit öppnade dom inte förrän 11 :( så jag får ta det ikväll istället, ska titta på min kusin när han spelar handbollsmatch mot IFK kristianstad idag men efter det får det bli en sväng :) Har ökat nu flera gånger i rad.. men måste ju klara alla mina mål till 31/12 :) men det ska inte gå för fort så jag får nog stanna på nivån jag är nu ett par gånger till.. annars är det ju risk för skador och det har jag inte tid med nu? om nästa exakt ett halvår (Lite mindre) ska jag cykla 10 mil...