100923

2010-09-23 @ 14:53:18
Har precis varit på vårdcentralen.. tagit blodtryck ska göra det i tre veckor för att dom ska kolla så inget är fel. andra gången nu så sista gången på onsdag.. bra dom kollar upp det men man blir ju sjuk bara av att sitta där känns det som!
Mycket i mitt huvud nu.. Vet varken ut eller in. verkar inte som att tvåsamhet är något jag har talang för. och längs vägen sårar jag och gör mig ovän med folk som bryr sig om mig? och som jag bryr mig om?
I have nothing more to say.. Ludwig Bell for you
Den som lever får se...

100922

2010-09-22 @ 14:13:02
Idag är Josefin sjuuuk såååå synd om mig.. Men jag börjar må bättre nu har kallsvettats  hela natten och hade feber imorse så jag fick ge mig och stanna hemma.. men men ligger i sängen och har kollat på säsong 1 av 30rock.. försöker hitta något roligt jobb! eller utbildning som leder till ett roligt jobb! det dyker väl upp när man minst anar det. You never know what the stars have in store for you..
Snart är det November och då kommer Sandybell äntligen!!!! Så  efterlängtad det lilla livet är!! ( Nej hon/han ska inte heta sandybell TYVÄRR men för mig kommer knytet alltid vara sandybell) Dusty Springfield är lite galen i the 60's just nu :)

100920

2010-09-20 @ 15:34:34
Idag är jag TRÖTT!! satt uppe och kolla valvakan inatt.. sent i säng och sen upp som vanligt 5.00 för att åka till jobb.. Visst kan man kalla mig dum i huvudet, jag har ändå flex till 9 så jag skulle kunna sova lite mer än 2 timmar till men tycker det är sjukt skönt att för det första slippa de värsta köerna, och sen är det ganska mysigt att va nästan själv på jobbet och sen en efter en droppar de andra in.. och visst lite skillnad när jag borde i eslöv och jobbade i lund hade jag max tjugo minuter dörr till dörr nu har jag lite mer än en timme beroende på hur bussarna kommer i tid osv. Jag är en riktig pendlare.. men jag är en jäkligt nöjd pendlare måste jag säga visst kommer och går bussarna lite som dom vill men jag tycker det är göööör mysigt att sitta i mörkret på bussen med lite go musik i öronen! som denna
Idag har jag efter jobbet varit och tränat.. men mycket folk så jag avsluta tidigt och gick de tre kilometrarna hem istället och sen dammsugit när jag kom hem  och nya numret av "Må Bra" i postlådan så efter en dusch kan nog inte denna Måndag bli bättre!
Over and out