110130 - kväll

2011-01-30 @ 19:20:30
Precis ätit lite fisk och Cous-Cous gott gott.. Det var helt okej.. i brist på annat..
Idag har vi inte gjort något alls.. har känt mig nere och trist hela dagen och trött på det mesta.. noll i motivation! kan det vara att man legat inne en vecka.. kanske det.. hade iallafall varit skönt att träna men nej pencillin är ett skit.. men samtidigt bra.. såklart :P
Min lista har inte blivit uppdaterad på ett tag men nu är det dags igen!
Min Favorit muskel!

hmm har knappt några muskler men jag tycker en vältränad rygg är snyggt! så det satsar jag på!

110130

2011-01-30 @ 14:20:15
Har legat däckad i en vecka i halsfluss! Så går på penicillin nu och får inte träna! Riktigt kasst!
Så nu är det extra viktigt med maten! Det störiga är att vi just nu knappt har något kök! Äntligen har vi köpt nytt kakel och bänkskiva och vask! Så vi har rivit ner gamla kaklet.. nu ska vi bara få upp det nya och allt det andra..
Tänkte nog bege mig till kungälv senare och sola lite är ju blekare än blekast!
Kollar Brooke knows best på mtv Älskar såna serier! OCh idag är det MAraton!! Yes!

110122

2011-01-22 @ 19:11:53
D är fortfarande sjuk :( Jag känner mig lite tjock i halsen men inte sjuk i övrigt.. hoppas det håller sig undan dumma sjukdomar! Blir riktig träning nästa vecka igen då jäklar alla pass är redan bokade så det är bara att bita ihop! Har gått sådär med maten denna veckan. men det visar ändå minus på vågen. nog tack vare att jag tränade så mycket förra veckan! Det går sakta men säkert neråt.. Har läst många som gått på soppor och shakes och gått ner typ tio kilo på två veckor.. och visst blir man sugen på att ta den genvägen... Men som vi alla vet.. genväg blir senväg.. nej jag kör på mitt race och So What om jag inte når mitt mål förrän i november?? Jag har fått så pass bra självkännedom (när det gäller dieter iallafall) att jag vet om något blir ett förbud kommer jag bara vilja ha det ännu mer! Nej Ät allt men INTE alltid! Ät på mindre tallrikar så tar du upp mindre.. Drick ur mindre glas utav samma anledning ( Förutom vatten det ska du ha i STORA glas och fylla på OFTA!) om du ska ta om ta bara om av grönsaker! Det är ju ofta inte för att man är mer hungrig man tar om utan för att man är sugen..
Samma med träningen.. Jag har haft ångest för att inte kunnat träna för jag känt mig sjuk.. MEN jag vill ju stanna kvar i känslan av att det är sjukt KUL att träna! och då ska jag inga känslor utav måsten och ångest blandas in. SKÄRPNING Josefin!
Men men Nu till listan ! Dags för punkt 4!
I Min Träningsväska

Jag har inget alls intressant i min träningsväska! Ofta har jag inte ens träningsväska med mig eftersom vi åker direkt till träningen i träningskläder och sen åker hem och duschar.. Men annars ser det ut så här
Skor
SportBehå
Träningsbyxor
Träningslinne
Vattenflaska
hänglås
Glasögonfodral
Iphone hållare (Sån man har på armen)
Thats it tror jag!

110119

2011-01-19 @ 18:24:40
Varit i Ledig idag!  Så har hunnit med en svettig powerwalk, Gött!! Imorgon satsar jag på bodycombat och hoppas att kroppen är på topp! D är fortfarande sjuk :( vaknade inatt av att hela sängen var blöt som han hade svettats  Not so fresh! Men det kan m an ju inte hjälpa när man är sjuk!
Annars har jag spelat Backpacker hela dagen! Kul kul.. Köpte det för längesen men det fungerade inte på min gamla dator och sen hade jag glömt att jag hade det!


3. Ett fint idrottsminne

En gång skulle vi ha maskeradhoppning på Ridskolan! I en tidning hade jag och Louise hittat hur man klädde ut sig till dalmatin! Vi var kanske 9 år.. Vi fick smink, sydda kläder och jag minns också något diadem med öron som vi satte på våra hjälmar. Vi ville båda ha hästen Jensen som var fläckig.. Jag tror Louise fick henne för jag har för mig att jag red på Ludd!  Ett litet men oouuhh så fint idrottsminne.. Resultat har sedan länge försvunnit ur minnet.
Passande låt :)

110118

2011-01-18 @ 20:25:35
Idag fyller Lina år! Grattis!!
Var och jobbade idag, kände mig bättre men fortfarande krasslig.. ska jobba heldag på torsdag så jag blev ledig imorgon så får försöka vila ut och bli frisk :)
Åt lunch på jobbet så det blev bara en lätt middag för min del, D åt pizza men jag åt naturell yoghurt med banan, pumpafrön och lite honung! (Jättegott! och klapp på axeln för att jag inte åt pizza!)
Idag är det dag 2 på listan!
Vad som spelas i mina öron när jag tränar!

Har en Tränings spellista på spotify som jag brukar lyssna på. Men här är mina 10 favoriter! Väldigt blandad musik som min musik i övrigt är!
Pump it - Black eyed peas
I can transform Ya- Chris Brown feat Lil Wayn & Swizz beatz
Robot Rock - Daft Punk
Love me or hate me - Lady Sovereign
Goin out Swingin - Mötley Crüe
In too deep - Sum 41
Gotta get thru this - Daniel Bedingfield
Your gonna go far kid - Offspring
Blue orchid - The White Stripes
I only wanna be with you - Volbeat
ÅÅ man känner hur adrenalinet börjar pumpa bara av att lyssna på musiken!
Kanske dags för en powerwalk ändå?

110117

2011-01-17 @ 20:56:23
Jovisst blev jag också sjuk :( Vi ligger alla tre i vars en hörna av soffan jag, D och Nellie.. Jag hoppas dock att jag inte blir sämre för då kan jag nog jobba imorgon ändå.. Men ingen träning idag :( Typiskt och idag var det Bodycombat min favorit! Men bättre att lyssna på kroppen annars blir det bara värre!
Dags för punkt 1 på listan som jag publicerade igår..
1. Min idrottsbakgrund!
I hjärtat är jag en hästtjej! kommer alltid vara det! Jag var typ 6 år när jag började rida.. Älskar hästar! När jag var 13 kom jag till den punkt när det inte kändes som att man inte lärde sig så mycket nytt på ridskolan längre! Det blir ju tillslut så med ridskole hästar, särskilt sådana som gått väääldigt länge, de lyssnar mer på vad läraren säger än på hjälperna som ryttaren ger.. Så det kändes som att antingen får jag ta en paus från ridningen eller så får man skaffa egen häst! Och eftersom mina föräldrar skilt sig precis då var egen häst inget alternativ.. Kostar ju en hel del!
Jag tänker varje Termin att jag ska börja rida igen.. tyvärr kommer det saker emellan tidigare har det varit flyttar hit och dit.. nu är det mest en ekonomisk fråga tyvärr.. Men jag SKA börja rida igen!! .. nån gång.. Dom har ridskola precis i närheten och lite längre bort har dom en ridskola med bara islandshästar!! Det hade jag älskat!! Ååå blir ju såå taggad bara jag skriver om det!
Efter hästarna var jag tvungen att börja med något annat! Så vid tolv års ålder började jag spela fotboll för första gången! Vi förlorade ganska mycket men EN säsong vann vi faktiskt väldigt mycket! Vi hade väldigt kul tillsammans! Det var nog där jag förstod att jag var mycket tävlingsinriktad! Något jag aldrig märkt på ridbanan!
I andra ring på gymnasiet tappa många utav tjejerna intresset och vi fick lägga ner laget.. Efter det har jag inte riktigt kommit igång med något jag tyckt varit kul.. därav har vikten smugit sig på... Har haft samman lagt fyra olika gym kort men det är först nu som jag har börjat gå till gymmet! just nu tycker jag min träning är grymt kul! Och jag hoppas denna känsla hänger kvar länge!
Grymt begåvad tjej!

110116

2011-01-16 @ 20:44:38
Söndag!
Idag har varit Vilodag! Vilan är ju lika viktig som träningen.. men fick lite myror i benen så städade lägenheten tills D kom hem! Det var minst sagt Svettigt också! :)
D är sjuk :( Hoppas jag inte blir smittad.. särskilt nu när ajg kommit igång med träning och tycker att det är kul och längtar efter att få röra mig! Det var längesen jag kände så!
Denna vecka har det blivit många pass! Och jag kommer att köra samma pass denna vecka!
Måndag: Core + Bodycombat
Tisdag: Zumba
Onsdag: Yoga + MRL
Torsdag: Bodycombat
Fredag: MRL (Lunchpass så får se om jag hinner det denna vecka annars blir det nog styrketräning på eftermiddagen
Lördag: Yoga + MRL
Söndag: Vilodag
Känns bra! Det enda som är svårt nu är att man (Iallafall jag) blir mycket hungrigare när man tränar så mycket! och då blir det extra svårt att hålla mig till portionerna som jag bestämt på min matsedel...
Har hittat en lista på en blogg som jag tänkte härma.. Varje punkt blir till ett ämne som man ska skriva om..
dag 1= punkt 1 osv.
1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...
Daniel Adams Ray.. Växer för varje låt..

110111

2011-01-11 @ 15:02:51
Brr vad kallt det är idag! Vet inte varför men i lägenheten är det alltid antingen för varmt eller för kallt.. så man springer och vrider elementet upp och ner hela tiden.. Sen tycker D det är kallt och skruvar upp så blir jag varm och skruvar ner :P

Igår var det massa jobb och direkt efter sprang jag ner till gymmet och körde ett pass core och ett pass bodycombat! Jag ÄLSKAR Bodycombat det är det absolut roligaste pass jag har gått på nånsin! Igår var det ny koreografi så det var liten utmaning att hänga med men om någon vecka ska det nog gå hur bra som helst!
Och ikväll är det Zumba som gäller! Har testat det en gång och tyckte det var grymt svårt och inte så kul som alla säger men ikväll ger jag det en ny chans.. kan vara att jag är grymt dålig på dans och koreografi!
:
Rihanna är den som står för 90 % av låtarna på min "Träningsspellista" Med sin "Rated R : Remixes"

110109

2011-01-09 @ 20:01:00
Nytt år! Nya mål! Nya möjligheter!
Detta året har börjat så bra som det bara kan! Haft världens mysigaste jul! och roligaste! Vet inte riktigt vad som händer men så fort jag kommer innanför dörrarna hos Mor slår det slint i skallen på mig och jag blir helt galen!! Om min syster råkar vara i närheten blir jag till en duracell kanin som inte går att stoppa! Vilken energi jag får och guud så högljudd jag blir! Stackars lille Milo undrar väl vart han har kommit!
Nyår firades in med goda vänner och god mat och grymma raketer!!
Jag är glad att lämna 2010 bakom mig.. det har varit ett medelmåttigt år och jag har varit ganska tråkig och neggig.. MEN det blir det ändring på nu! Jag o D är kärare än nånsin och det känns så bra!! Har heller inte så stora problem med att vara i Göteborg längre.. Är redo för möjligheternas och utmaningarnas år!
Har varit småsjuk sen jul men Imorgon ska vi dra igång träningen igen! Som jag längtar!!
Har flera utmaningar detta året!
bland annat ska jag springa vårruset den 9 maj!
sen ska jag också göra högskoleprovet så jag kan komma in på något vettigt program!
Nu ska jag och D se Minuten på 1:an kul kul ..
Min bästa Bodycombat låt!!