juppjupp

2012-02-28 @ 16:18:49
Igår var min födelsedag! Det var en fin dag! :) Massa fina presenter och allt som jag faktiskt både behövde och ville ha! Kunde inte bli bättre! ja jo.. jag kunde ju sluppit få punka på cykeln så nu har jag fått lämna in den och den är inte klar förrän på torsdag eftermiddag.. gud vilken vanemänniska man är! Innan gick jag överallt utan problem nu bara bläää jag vill cykla!!
På lördag är det tenta igen.. att man aldrig ska va i fas.. men på kvällen blir det tjejkväll med Lina först till gymmet där dom hade prova-på pass och bubbelbad och tilltugg, two tumbs up! hostan börjar lossna nu så det kan nog bli startskottet! :)
Fan måste ju anmäla mig till mina lopp också! så jäkla tråkig denna blogg är.. inspirationen gick och gömde sig men nog tusan tittar den fram snart! håll tummarna tills dess må väl!

Jäääjääää

2012-02-23 @ 20:08:11
Jag hatar denna jävla motherfucking skit månaden!!! Förkyld som fan igen! jävla helvete, Omtenta på lördag känns skit rövskit anus, Tenta nästa helg fan å hans jävla kukmoster.. såja nu känns det bättre..
Jag har inte tid att blogga idag.. måste läsa jävla ekonomistyrning!
När jag är in a shitty mood brukar jag läsa denna "bloggen" läsa kolla jaja ni fattar.. Vet inte ens hur jag hittade den. hon heter Lindsay och bor in the States.. fucking awesome bilder och citat hon hittar.. jag älskar henne.. hon har ingen aning vem jag är.. creepy eller hur.. vilt främmande människor som tränger in ens innersta känslor och tankar.. oinbjudna dessutom..
anyway enjoy http://lindsayysmiles.tumblr.com/

Sick

2012-02-16 @ 08:35:05
Det var väl själve fan! om man får lov att svära.. Fortfarande sjuk :( Var nog inte helt hundra när jag gick och jobbade i tisdags så igår kom magsjukan tillbaks.. Trist! Jag har bättre saker att göra än att ligga hemma... Jag älskar att ha massa saker att göra så bara det att ligga i sängen och kolla på "daytime"- television är pina..
Hjärtedagen firade jag med att baka kladdkakemuffins tyvärr orkade jag knappt äta någon :( Dennis var i Göteborg så vi får ha mys en annan dag :)
Nä om man skulle försöka få något ätbart i sig, wish me luck!

Frisk??!!

2012-02-13 @ 09:01:19
Sådär ja då har man gått igenom lite vinterkräksjuka också.. fy!! Men idag känns det MYCKET bättre!
Vet inte vad jag mer ska skriva är sur för att jag missat hälften utav Fitnessfighten.. När det väl gäller liksom! Men oavsett jag gör ju detta för min egen skull inte för någon dum tävling, så får ju köra på två extra veckor för att kunna jämföra...
Denna vecka har vi det ganska lugnt i skolan, men desto mer på jobbet och på lördag är det 25-årsfest för Dennis :) Två veckor till min egen födelsedag! vet inte riktigt hur jag ska göra.. Har massa tentaplugg framför dessa 3 veckor! 2 tentor och en inlämningsuppgift.. kommer att gå super!
Håller också tummarna att HSB eller EBO hör av sig om lägenheter denna veckan!

Tidig lördag

2012-02-11 @ 07:57:37
Så var det lördag morgon och jag förbannar migsjälv för att jag bokade tvätt tid 7-11! Typiskt mig.. Min feber är numera på vad som skulle ses som normal nivå, hostar fortfarande och vaknade nu med väldigt ont i bihålorna.. vi får väl se vad det utvecklas till men bara hostan kan försvinna så jag kan komma igång med TRÄNING!
Idag tänkte jag försöka få ihop lite plugg-tid får se hur det går med det.. kanske ska med min syster och kolla på lammingarna!

Söndagsfunderingar

2012-02-05 @ 20:40:51
Host host, hostan hänger med och jag göder den så gott jag kan med utomhus promenader och ett litet försök till träning.. not good.. Var tvungen bara att få det ur mitt system.. träning är inte bara för min kroppsliga hälsa den hjälper mig psykiskt.. Musik har lösningen på de flesta av mina problem och det den inte kan fixa ska jag nu bota med träning istället för med mat.. heja mej...
Vid varje tillfälle i mitt liv, ja jag vet snart 25 låter som jag levt 3 ggr så länge.. I guess I'm an old soul....
Anyhoooooow , varje tillfälle är kopplat med musik, en låt, ett album, en känsla..
The soundtrack of MY life just nu är "So Jealous"-albumet med Tegan & Sarah. Ibland går det rakt in i hjärtat, och man hajjar till.. Vänta lite är det mig du sjunger om?
-You know I've got this theory, there are two kinds of people in the world. There are lyric people and music people. You know, the lyrics people tend to be analytical. You know, all about the meaning of the song. They're the ones you see with the CD insert out like 5 minutes after buying it, pouring over the lyrics, interpreting the hell out of everything. Um, then there’s the music people, like Brooke. Who could care less for the lyrics as long as its just got like a good beat and you could dance to it. I don’t know, sometimes it might be easier to be a music girl and not a lyric girl. But since I’m not, let me just say this. Sometimes things find you when you need them to find you, I believe that. And for me its usually song lyrics. Peyton, One tree hill

Känns som att "Peyton" just picked my brain...

Dag 3

2012-02-03 @ 17:02:02
Usch och fy nu är jag GNÄLLIG!! inte bra alls.. var iallafall på föreläsningen imorse så.. cyklade dit också.. inte mitt smartaste val, 13 minus och då kan ni bara tänka er  i vinddraget och sjuk dessutom.. ja som sagt väldigt gnällig! Förhoppningsvis kommer Dennis snart med medosiiiiin så jag kan börja ladda för fest imorgon! :)
Godnatt!

Dag 2

2012-02-02 @ 22:07:36
God kväll... TYvärr är det inte någon pigg-Josefin som hälsar på.. Nä nu verkar Dennis förkylning kommit ikapp mig.. Typiskt! Nu när jag skulle ge järnet!!! Men kosten sköter jag så det är inga problem med det iallafall! :) ikväll gjorde jag en Broccoli"gratäng" blandade ägg och kesella och lite kalkon och in i ugnen gott!
Jaa nu får man väl sova.. förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!
Kram!

Dag 1

2012-02-01 @ 22:24:36
Det har varit en bra dag idag! Jag har klarat första dagen på Fitness Fighten utan några större problem! Middagen jag gjorde ikväll var fruktansvärt GOD! Lax, Haricot verts, bulgur och sen en Kesella/lime sås :) Mums! det bästa är ju att jag får äta det lunch imorgon också! :)
Var och tränade idag också, skönt att va igång! Tyvärr gick jag dit när det var högtryck på alla maskiner så får nog tänka om hmm tidigare eller senare,, det  är frågan..  HAr iallafall invigt min nya cykel bra! har använt den varje dag och det är sån LYX att ha cykel, underbart!
En annan kul sak som jag såg nu när jag öppnade min mail, var att jag blivit till 2 kontaktsamtal på framtidsdagen! Fantastisk! Nervös ju! men är man bara sig själv så går det säkert bra.. Viktigaste är ju att jag faktiskt blev kallad, så något intressant måste man ju ha :)
Nä nu ska jag snart sova imorgon har jag en känsla av att det blir lång dag på jobbet :) And I love it!!