101212

2010-12-12 @ 21:24:46
Precis hemkommen från en kväll på gymmet! blev inte så särskilt hårt kan jag erkänna 45 min styrketräning och 20 minuter i massagestolen! men det var behövligt det också efter dessa två hårda veckorna jag har haft!
Jag har nog aldrig varit så trött och sliten men jag är stolt att jag faktiskt stigit upp varenda morgon oavsett hur mycket (eller ja.. lite) sömn jag fått tagit mig till jobb och kurser och kämpat! Jag har lagt allt mitt krut på att inte låta varken kurs eller jobb lida och tyvärr har väl jag inte varit världens trevligaste här hemma! Visste inte att jag var så känslig mot att inte få sova ordentligt! har gråtit och skrikit om vartannat och blivit irriterad för ingenting. eller ja det sista är nog inte särskilt ovanligt :P
På fredag är det dags för min första bredvidgång på landvetter.. Från mina andra  jobb vill de gärna att jag jobbar mer.. det är svårt att pussla och jag gör mitt bästa.. blir det dock en fråga om prioriteringar måste nog tyvärr flygis gå.. sist in först ut heter det ju.. men jag hoppas verkligen det löser sig!
Det enda som nu har fått lida är min träning och kost! min träning för att jag gått upp tidigt och kommit hem sent.. min kost utav samma anledningar.. och till lunch tar man något som går snabbt och man kan äta på bussen.. det har blivit många portioner nudlar från the french coffee house :)
Julpyntet har fortfarande inte kommit upp! så julkänslan har inte riktigt infunnit sig.. trist men bara det är juligt på julafton så spelar det ju ingen roll! och eftersom det blir stor julfest hos mormor!
Amanda Jenssen hjälper också till