110215

2011-02-15 @ 19:55:22
Brr vad kallt det är nu! har frusit konstant hela dagen och burrat ner mig i min sjal.. Har nästan alltid en sjal det är bland det mysigaste jag vet!
På tal om mys.. det var ju Alla hjärtans dag igår.. jag & D var på Bauhaus och sen köpte chicken wings med oss hem och drack mjölk! Gott! Jag köpte med mig semlor hem efter jobbet så vi smaska på dem och så fick jag en hjärtenyckel ring.. Precis som en kärleks dag ska vara.. Mysigt!
Imorgon ska jag hämta doppresenten!! På söndag är det dags! och jag ska vara en av faddrarna till honom!
En fullspäckad helg med D:s födelsedags firande och massa man vill hinna träffa!

110212

2011-02-12 @ 10:06:07
Det blev en vecka med träning innan jag åkte på en jäkla förkylning igen! Började nytt uppdrag i Måndags så massa händer som skakades och massa nya baciller på spårvagn och buss.. Så ja nu ligger jag här med spring i benen men med en näsa som rinner och ett huvud segt som kola.. D är iväg på svenska rallyt och vi städade igår så här finns inte så mycket att göra! (Förutom ett halvfärdigt kök som bara längtar efter att bli färdigt!)
Nej det blir nog till att passa på att plugga lite.  Ska ju göra Högskoleprovet i April och jag MÅSTE få bra där för att komma in på vad jag vill komma in på  (Fortfarande oklart vad.. Något man tror skulle vara kul eller något som man vet man är bra på?) och eftersom jag numera jobbar heltid ÄNTLIGEN! (Ett tag iallafall) så blir det inte så mycket tid över efter träning.. hade varit grymt om jag kunde läsa på bussen.. men jag kan knappt skicka ett sms utan att bli yr!
Usch.. Det går mot ljusare tider.. Går grymt bra på jobbet.. Ändå känner jag mig inte helt tillfreds med min tillvaro.. fan jag tänker aaaalldeles för mycket.. det går nog över..
Har grym konsert att se framemot i sommar iallafall!
Grammisgalan för mååånga år sedan!