Dags att dra?

2013-07-28 @ 02:38:23

Ett litet melt-down precis.. Jag behöver en paus.. Hade jag kunnat hade jag åkt redan inatt.. Tagit bilen och kört mot okänd destination.. Försökt komma på fötter igen.. Rannsakat migsjälv och min omvärld.. Var ska jag bli av?

Hade jag inte varit så förbannat trött så hade jag kanske varit på god väg mot något nytt.. Då hade jag kanske sluppit om 10 år tänka tillbaka och säga "tänk om jag gett mig av den där juli-natten...."

Det går åt helvete.. Det är allt jag har att säga..

Låt oss hoppas jag kommer iväg.. Troligen inte.. troligtvis aldrig..

Ps. Jag såg dig jag vet att du såg mig det var väl skönt att få det överstökat?

Onsdag = Mysdag

2013-07-25 @ 09:26:22

Vilka dagar jag har nu och det är så skönt!!! Varmt och gött! :)
Efter att spenderat tisdagen i bara mitt eget sällskap blev det en onsdag med massa roligt sällskap. Träffade min fina gamla vän och vapendragare och hennes lille pojke.. Det var lite mer än ett år sedan vi träffades och tänk vad som kan hända på ett år! Man vet inte var man är, vad man gör och vilka människor som finns i ens liv.. Men det är väl det som gör det spännande att leva :)
På kvällen körde Sivan och jag till Hörby och tvättade bilarna, det var välbehövligt!! Om lite mer än ett år åker vi till USA!! Det kommer bli sjukt bra!!
Efter biltvättandet blev det kvällsdopp och vin med en för detta året nyvunnen vän.. KUL!!!

Ser att det är molnigt som fan ute.. Kanske borde passa på att städa? Ikväll blir det BIO med bästa Gangefors!!

Lonely Tuesday

2013-07-23 @ 22:23:25

Idag har jag haft en riktig Josefin-dag.. Vaknade till solsken imorse och styrde kosan från Marieholm där jag sovit till löberöd för ett svalkande dopp!
Att ligga och sola själv gör mig rastlös.. Och även om jag älskar att bada så är det inte roligt att göra det utan publik haha.. La mig och flöt på en ring i poolen och blev sjösjuk :( så jag gick hem igen.. Körde tillbaka till Marieholm och duschade och tog det lugnt, när jag hade vilat körde jag en sväng till center syd! Det var så skönt att gå där och strosa i lugn takt och knappt några människor.. Handlade massor och njöt av livet och ledigheten! Det MÅSTE jag lära mig göra nu innan jag ska börja jobba! Tiden har ju bara runnit iväg!

Fy fan vad jag mår bra för tillfället! Igår kunde jag inte sova så jag låg och lyssnade på musik.. Det är det bästa jag vet.. Vilka känslor det kan locka fram i mig.. Både fina och fula men just nu är det mest fina och det ska jag njuta av för man vet aldrig vad som händer..

Sov gott.

Test att lägga upp bild

2013-07-22 @ 23:51:03

Testar bloggappen

2013-07-22 @ 23:47:03

Trots att jag ofta sitter framför dator. Är det sällan jag bloggar.. Troligtvis för det är när jag stänger datorn och släcker ljuset som jag börjar fundera på allt som hänt under dagen.. Därför tänkte jag testa bloggappen! För då kan jag blogga närsomhelst & varsomhelst.. Så låt oss hoppas att den funkar :)