käpp rätt åt helvete

2012-03-20 @ 10:54:40
Varning för känsliga läsare, detta inlägg kommer inte vara positivt eller hoppfullt någonstans, jag behöver få ut detta ur mitt system så om du är lätt påverkad eller avskyr negativa människor sluta läs nu....
Tomt
I think I've made my point.. Det var allt jag hade att säga

Pink knife

2012-03-17 @ 12:27:23
Nu har jag varit en runda på stan, varför har inte vårjackorna kommit ännu???? Kom hem med en grej iallafall, hade presentkort på åhlens som jag fick födelsedagspresent, så det fick bli en rosa kniv som fick följa med :) SÅÅÅÅÅÅÅÅ fin!!!!!! Ja och lunch på Grafitti Café, mumsigt! såg nu att där inte är ett skit på tv ikväll så skulle gått inom hemmakväll men jaja jag får la plugga hela kvällen också då :)

100 grymma dagar

2012-03-16 @ 18:58:26
Tips tips tips tips tips tips!!!
Jag ska vara med OCH det är gratis OCH man kan vinna priser :)
http://hundragrymmadagar.shapemeup.se/anmalan/#comment-367

do it do it

2012-03-16 @ 18:28:48
Vilken skön helg jag ska ha! eller ja plugga i massor men har annars INGEN tid eller något att passa! sjukt skönt att jag kan lägga mig i sängen/soffan och kolla breakout kings och Hawaii five-o och sen somna utan att ha någon tid att passa eller någon som väcker mig :) Har ganska mycket nu och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var stressad! Men jag är sån som person så jag gillar att ha press men fan jag måste hinna tränna för då gåår allt mycket lättare huvudet mycket klarare! Skulle anmäla mig till mina lopp idag tänkte jag.. jo tjena sammanlagt blev det 2500 som att jag kan betala det nu.. nope får hoppas det inte säljer slut för jag ska fan genomföra skiten! om jag så ska äta havregrynsgröt hela sommaren för att ha råd! Nä fan man borde väl kunna ragga några sponsorer jag kan bära all sorts reklam för vad som helst :P well den som lever får se.. om en vecka är jag i PARIS!!!!!!!!!!!

Äntligen!!!

2012-03-15 @ 20:30:13
Äntligen klar med mitt arbete om Affärssystem, puh flera timmar till godo också :) skönt! Ska spendera helgen att göra massa skolarbete! Åker ju till Paris nästa vecka så får tentaplugga nu istället :) lite stressad nu eftersom vårt schema inte är klart ännu så jag vet inte alls hur april kommer se ut.. känns dock som det kommer bli fullt upp!
Usch jag behöver verkligen bara fokusera på migsjälv nu.. träna bra, äta bra och sköta skola och jobb..
Spark i rumpan Josefin så kör vi!!!

Plötsligt händer det!

2012-03-13 @ 20:23:59
Sådär jag.. nu har jag äntligen masat mig till träning både i fredags och idag! Nu jäklar är det allvar, i sommar ska min bror gifta sig och det är ju ett perfekt mål jag vägrar visa mig i ännu en klänning med mina jävla säl-armar. om jag bara fick välja en kroppsdel som jag hatar hade jag valt mina överarmar kvittar hur fint klänningen täcker häng-buken och den enorma röven så fort man ser mina armar är hela illusionen förstörd! jag måste bara hitta tillbaks till träningsglädjen men känner jag migsjälv rätt tar det nog iallafall en vecka.. Eftersom jag är über-fattig blir det "rensa frys-kyl och skafferi"-månad, behöver ändå frysa av frysen sen.. Tur att den består till 80% av frysta grönsaker så nog borde det inte gå helt åt skogen med vikten iallafall! Förhoppningsvis ger den gamla färsen mig lite magsjuka också så jag tappar några kilon på det.. Gud så Positiv jag är.. Har suttit med ett arbete hela dagen och ändå inte fått så mycket gjort.. Svårt att koncentrera mig.. men med lite eld i röva ska jag nog bli klar till inlämning på Torsdag!
KRAM

Ajjabajja

2012-03-01 @ 07:54:36
Här ligger jag i sängen och äter godis till frukost.. jovisst jag är hälsan själv! not! orkade inte bre mackor och godisskålen stod på bordet :)  Snart ska jag gå upp för att promenera till skolan, i eftermiddag kan jag äntligen hämta ut min cykel från doktorn!! jag älskar min cykel!!
Ångest för tentan på lördag.. HATAR statistik! alla jävla formler och sen alla vetenskapliga metoder bluöö..
Ångest för allt! Varöfr kan inte allt bara vara jävligt lätt! alla beslut självklara, men det kanske det gör när det är rätt? om det inte är det då?
I can't live with or without you