Va göööööör vi?? nu kööööööööör vi!!!

2012-01-26 @ 20:05:59
Har haft väldigt lite motivation denna månad.. vem har inte det?? känns som alla är bleka lakan.. blä trist! Så idag ringde jag en vän, vi gick nog igenom alla känslostadier, skratt, lite ledsamt, lite jobbigt,lite argt, sa jag skratt? och 3 timmar senare hade vi hittat peppen! Vi anmälde oss till Fitnessfighten Februari! Det känns sjukt bra! Gjorde min första fitnessfight förra året i maj så jag VET att det funkar om man då har lite coaaching och peppa av varann kan man ju bara tänka sig vilka resultat man kan få!! :)
Är taggad som fan, nästan jobbigt att det är 5 dagar kvar!!!!

Back on track

2012-01-11 @ 09:44:49
Nu jäklar är jag så smått på banan igen. Efter två veckor med sömnlöshet till och från har jag nu fått ihop en hel natts sömn! Känns skönt.. fortfarande sliten men hjärnan känns fräsch! :) Så nu är jag redo för tentor och annat kul! Så snart kan man förhoppningsvis ta sig till gymmet för ett och annat pass också :) Med en blytyngd till huvud har jag inte ens orkat tänka tanken på gym.. mina promenader till skolan har jag dock gjort, det är dom som håller mig någorlunda klar i huvudet, frisk luft  for the win! Med en massa annat som snurrar i skallen är det inte konstigt att man blir aningen knäpp.. Men en natts sömn kan faktiskt göra att man ser saker och ting på ett annat sätt! för visst trivs jag i min lägenhet här Krischan.. Om jag bara färdigställer den.. och jag har långt till vänner och familj, men kanske det jag behöver för att kunna koncentrera mig fullt ut på studierna? Man vet ju hur mycket roligare saker det finns att göra när man har en partner in crime runt hörnan.. MEN ja då  kan man iallafall få något annat sällskap än ens eget om man skulle bli galen på sig själv :) Och får jag inte förlängt på mitt vik måste jag ju inte hit varje dag.. och sen fyller jag snart år, vad ska jag göra då? fest? middag med nära och kära? bio ensam?  och det har jag också massa tankar som snurrar i huvudet.. som ni förstår är det inte lätt att sova när man heter josefin :)
Men nu ska jag försöka göra något kreativt med denna dag, jobba och trycka nytt pass, mor och syster och jag ska till Paris i slutet av mars och mitt pass har snart gått ut!