101028

2010-10-28 @ 09:00:29
Idag mår jag verkligen inte bra! Är hemma från jobb.. har känt mig dålig hela veckan men nu orkade inte kroppen längre.. det är väl mycket stress som ligger bakom och dålig mat och aaaaldeles för lite träning.. Håller på att renovera köket så sen i lördags har vi inte haft tillgång till köket.. men bara vi slipat väggar och tak och måla taket så kan vi ta bort plasten! Till helgen är det så äntligen dags för Oktoberfest! vi brukar träffas några gånger om året hos pappa och ha en liten tillställning med olika teman! Denna gång är temat oktoberfest! Det ska bli så kul!!
Jag brukar ha hand om någon aktivitet typ frågesport melodikryss och så men denna gång är det jäkligt svårt att komma på något som kan bli bra...
I förrgår var jag på föreläsning med Laila Bagge.. Sjukt inspirerande kvinna! Har aldrig känt mig så jäkla peppad och motiverad att göra något av mitt liv! Hon är fan MIN idol!
Love this! och hennes klänning i början aah lovely!

101006

2010-10-06 @ 15:06:02
Äntligen är det onsdag! Idag börjar Greys anatomy!! Som jag har längtat!!!
I helgen var vi nere i skåne.. Har haft det så jäkla bra! mys med lina i fredags sen mys med mamma och syster i lördags och sen kalas för mormor på söndag.. Undrar om man hade det såhär bra alltid när man bodde där? eller är det för att man saknar det så mycket att när man kommer ner kan inget gå fel vem vet..
Snart har jag fixat alla mina julklapppar iallafall! det känns gött!! Dennis är den enda jag väntar med för annars han kanske råkar hitta den här hemma!
Just nu går mest tankar till att fundera vad som händer till våren resp. nästa höst... D har börjat på  mitt gym och det känns som att det kan vara lösningen på många av problemen vi har haft.. att GÖRA något är jäkligt underskattat i ett förhållande ja tänk den tiden i förhållandet när man kunde sitta och bara titta på varann och känna sig som världens lyckligaste.. ja those days are gone.. Tiden får utvisa var vi hamnar..
Har gjort matte idag! Kändes hur bra som helst!!