101128

2010-11-28 @ 20:27:28
Puh vad jag är trött i fötterna! idag har vi haft en lååång pynt och shopping dag.. Dock har det inte kommit upp något julpynt ännu! Men vi har köpt nya gardiner :) och ett STOOOORT täcke istället för två små, och en byrå till mig så jag slipper bli arg varenda sabla morgon på garderoben.. det blev en likadan byrå som jag hade i Eslöv :)
Igår var jag på yoga! Finns inget skönare sätt att starta helgen på! Tyvärr ska yogaläraren ha barn nu snart så igår var sista gången på ett tag för de har inte hittat någon ersättare.. synd nu när man börjat lära sig lite iallafall !
2 Bodycombat pass och 2 core pass denna veckan skönt! Nu hoppas jag kan fortsätta hålla igång fast jag har noll timmar över på dygnet nu i december! Men vill man så kan man!
Igår var vi på bio.. såg filmen RED, både jag och Dennis tyckte den var bra och rolig :)

101122

2010-11-22 @ 13:04:48
I've had a change of heart! D har inte längre huvudnyckeln till mitt hjärta, han har blivit brädad av en gullig, gott-luktande 54 cm lång pojke.. Milo Harnfeldt är den mitt hjärta tillhör! Den lilla stund han öppnade ögonen smälte man och hans långa sööta fingrar.. Jag har läst att Milo betyder "Efterlängtad kärlek" så jävla fint! Han är verkligen efterlängtad!! och kärlek är där massor! Det känner man direkt man stiger över tröskeln hos den lilla familjen kärlek, förhoppningar och massor utav förväntan! Tänk när/om man får ett eget litet knyte det måste ju kännas ÄNNU större.. ja hjälp...
Idag är en seg måndag.. ska på core och bodycombat ikväll.. ska bli skönt och komma igång efter helgens uppehåll! och den underbart goda gåsmiddan ska helst inte hinna sätta sig runt magen ;)
Ska ha lite extra jobb i kungälv nu en tid.. kommer bli massor med två jobb och gå utbildning för ett tredje men fan vad nöjd jag kommer vara när december är över och lönen kommer :)

101118

2010-11-18 @ 15:29:09
Idag har en liten del av klumpen i min mage försvunnit! Fick brev från a-kassa! Jag får min ersättning från augusti till nu retroaktivt! Gött mos! inte över mycket pengar men tillräckligt för att lugna nerverna lite :)
Idag har jag varit och handlat i stan!
Hjälp nu ringde dom från ett jobb jag sökt! Dom ville jag skulle komma på intervju.. jag tacka ja.. har i dock egentligen inte någon plats för ett heltidsjobb eftersom jag jobbar 50% konsult och sen nu ska börja timmar på landvetter.. ja hujeda mig.. när man verkligen vill så ringer ingen tillbaks på ansökning och när man har blivit någotsånär nöjd ja då blir man nerringd (Typ iallafall) Undrar vad som styr det egentligen.. Samma som många par som försöker i flera år att bli gravida så adopterar dom och ett halvår senare blir de gravida.. skumt...
Ja just det jag har varit och handlat.. älskar att gå i affärer själv.. jag har STOR beslutsångest när jag handlar men inget som jag känner som jobbigt det är bara att jag springer fram och tillbaks i butikerna. provar något i en affär in i nästa tillbaks till första sen till den andra igen och sen tillbaks..
Ikväll blire bodycombat och imorgon åker vi till skåneland! Spännande och nervöst å träffa lillkillen men har hört att han är schysst och kommer förhoppningsvis inte gråta när han ser mig!
Lite fransk mys musik såhär denna kalla torsdag!

101117

2010-11-17 @ 21:10:39
Vänner...
Vackra Vänner..
Mina vänner är alla vackra på sitt sätt..
Det bästa med att flytta iväg en bit är att man märker vilka vänner som stannar och vilka som går.. Vilka vänner man SJÄLV vill ska stanna och vilka man SJÄLV vill ska gå.
Man har fått en möjlighet att avsluta det som faktiskt bara slukade energi från en.. Man har fått en möjlighet att bygga nya band eller kanske på vissa ställen stärka band som blivit svaga..
Det ALLA mina vänner har gemensamt är det faktum att även om vi inte träffas så ofta så känns det som ingen tid passerat när man ses igen. Och att dom är UNDERBARA såklart!
Snart fredag och dags för bebis-besök!! tjihooo
I'm Based on a True story



101116

2010-11-16 @ 14:51:28
Datumet ovan är min syster-sons födelsedag!! jajamensan han har nyss fötts och är med all säkerhet det sötaste pojke man kan tänka sig kan han bli annat??
Nu blir det till att ut och shoppa för till helgen ska vi hem och se det lilla miraklet!

101115

2010-11-15 @ 14:35:56
Detta har varit och kommer förhoppningsvis bli den bästa dagen på hela året!
Idag fick jag ett jobb som jag velat ha sedan jag var liten (eller ja sen jag va typ tolv!) Det är bara extratimmar men det är precis det jag är ute efter eftersom jag har ett jobb på 50% också! GLAD!!!
Hela helgen har varit mysig och romantisk! D lagade en fantastiskt god stek i lördags, Kan inte förstå att han slösar sin köks talang på att skruva hahaha
Sandybell har börjat komma!!! Hjälp! om hon/han kommer idag också är det ju en galet bra Måndag! Jag har alltid känt mig hyggligt påläst och "vardags-smart" men när det kommer till graviditeter barn och sånt är jag totalt nollställd jag kan INGET! är så himla imponerad av min syster som har sån koll på allt! hon ska vara min lärare när det blir min tur :) Sandybell har sån tur att få komma till deras fina familj.. dom har ju både hund och katt fusk det ville jag också ha när jag va liten.. och sandybell får det direkt utan att ens behöva tjata.. får den en häst kommer jag bli jäkligt sur!!
Lite skåne-fever *dans dans*

101101

2010-11-01 @ 19:28:15
November redan!! galet! snart är det ju jul! tur man redan fixat alla klappar! och innan dess ska ju sandybell komma! tycker det var precis som Martina berättade att hon var gravid!
Jag har en ganska jobbig period just nu. mycket som ska beslutas och mycket som jag inte kan påverka.. Min mage mår inte alls bra.. men det kommer nog att ordna sig. det gör det ju alltid som vår käre timbuk säger..
I <3 Håkan! Letar efter megabilliga biljetter till konserten på lördag!