Så skönt.....

2013-09-10 @ 19:14:37
Idag ringde jag.. jag var rädd.. men jag gjorde det och fy fan vad skönt det kändes.. som en klump som släppte.. hoppas det håller i sig... 
 
En vän på facebook la upp en låt med Melissa Horn, har, trots min något destruktiva natur, aldrig fastnat för henne.. men något fick mig att lyssna på låten.. Och god damned.. hela låten var ju precis i de tankar och och känslor jag befinner mig i just nu.. ord för ord.. låt efter låt spelades upp och allt föll på plats.. så nu går det på repeat här hemma och jag känner mig inte så ensam längre i mina tankar.. 
 
Nää en promenad nu för att rensa tankarna lite kanske några pusselbitar faller på plats.. 
 
 
 
 
Vecka 1 : - 1 kilo

Utmaningar

2013-09-08 @ 19:52:02
Efter en fantastisk obligatorisk Mossavägen kräftskiva kan man nästan ana att hösten är påväg.. i vindens kyla men även på känslan i mitt hjärta.. det går på sparlåga och jag vet inte riktigt vilken väg jag ska gå.. jag är vilsen... jag är rädd... men samtidigt hoppfull.. jag måste våga, take a leap of faith.. vad är det värsta som kan hända? 
 
 

Som ett brev...

2013-09-05 @ 21:21:48
Inte helt hundra efter söndagens nedgång men full av jävlaranamma så blev det piloxing i Måndags och gym i tisdags som ett brev på posten blev jag sjuk.. blir alltid det när jag har bestämt att komma igång kanske som ett test om jag är tillräckligt motiverad för att återuppta det efter sjukheten.. och det är jag! jag är taggad till tusen.. har satt up ENORMA mål men jag kan och jag vill klara det! Vad skulle jag annars göra? 
 
Ibland får man acceptera att man har en dålig period.. när man inte orkar lyssna på poppig glad musik eller tänka att livet är färgglatt och fint.. ibland får livet helt enkelt vara lite grått och sad love songs.. det enda jag måste passa mig för är att inte tycka synd om migsjälv eller göra mig till något offer.. det är bara migsjälv jag har att skylla INGEN annan... inte för något.. det är mitt eget fel att jag är ensam, mitt eget fel att jag är tjock.. det är BARA JAG som kan ändra på det jag är missnöjd med!! 
 
"You only live once but if you do it right once is enough" - Mae West

I try

2013-09-01 @ 13:26:22
Idag är en jobbig dag.. jobbig för jag har bly i huvudet efter gårdagens fest. jobbig för att jag inte kunnat sova något för samtalen maler i huvudet.. spelas upp om och om igen.. för varje gång träffar det på min känsligaste punkt och penetrerar den mer och mer.. Tårkanalerna har fått gå på högvarv, inte så bra då man redan är bakfull som ett as och vätskebristen är ett faktum. 
 
Jag lever fortfarande med föreställningen att det inte var med mening.. att det bara var en "slip of the tounge".. att man säger vad man tänker och så märker man inte att det kom ut helt fel.. Kanske var det med mening, bara för att det är så det ska vara.. jag vet inte vilket som är värst. och egentligen är det inte vem som sa det eller hur man sa det.. det är ju att det träffade rakt in i märgen.. över det som jag mår mest dåligt över.. 
 
Jag borde vända det till något motiverande istället... Men det är svårt.. har hållt mig flytande med huvudet över vattnet länge.. Men nu kommer hösten och människor som jag trodde stod mig närma har svikit, jag får kallsupar lite då och då men har hela tiden hållt mig flytande, nu känns det dock som att jag har en cementklump runt fötterna.. mådde jättebra ett tag ända in ifrån hjärtat, kanske hade mötet blivit annorlunda då? jag måste jobba med det.. MEN jag måste göra det för mig själv! inte för någon annan.. 
 
Har hört en gång för längesedan att lika lång tid som man varit tillsammans krävs det att vara ifrån varann för att man riktigt ska glömma.. Alltså INTE att man är kär i personen utan mer associationer och sånt och tankebanor...
 
Ja vad ska man säga.. its just another day in paradise.....